top of page

Onderzoek naar de ervaringen met de nieuwe hubs op de Kriekemeet en Westenschouwen Dorp

Onderzoek naar de ervaringen met de nieuwe hubs op de Kriekemeet en Westenschouwen Dorp

Sinds 8 januari stapt u op de bus op een andere plek in Burgh-Haamstede. De hub op de Kriekemeet of bij de in- en uitstaplocatie Westenschouwen Dorp aan de Kraaijensteinweg.

Eind 2022 onderzochten we de oude situatie, toen er nog bussen stopten bij de haltes in het dorp. We doen nu opnieuw onderzoek. We willen graag weten hoe u de nieuwe situatie ervaart. Daarom nodigen we u uit om een vragenlijst in te vullen.


Meedoen aan het onderzoek?

In opdracht van gemeente Schouwen-Duiveland, Provincie Zeeland en Connexxion voert onderzoeksbureau I&O Research B.V. een derde onderzoek.  Dit houden zij onder inwoners, ondernemers en bezoekers van Burgh-Haamstede en reizigers van Connexxion. Bent u inwoner, ondernemer, bezoeker of reiziger? Wilt u online aan het onderzoek meedoen?Tot en met 24 september kunt u meedoen aan het onderzoek. Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 10 minuutjes.


Vragen?

Hebt u vragen over dit onderzoek? Neemt u dan contact op met de gemeente Schouwen-Duiveland, telefoonnummer (0111) 452 000. Wilt u meer informatie over de vragenlijst? Neem dan contact op met
de helpdesk van I&O Research:

  • Bel met (0800) 01 91 (gratis).

  • Stuur een e-mail.

  • Stuur een bericht via WhatsApp naar 06 86 82 62 08.


Wat gebeurt er met de resultaten?

Met de uitkomsten van dit onderzoek brengen wij in beeld:

  • wat de ervaring van inwoners, bezoekers en reizigers zijn met de in- en uitstaplocatie Westenschouwen Dorp en de hub bij de Kriekemeet;

  • wat voor invloed het vervangen van de bushaltes heeft op de leefbaarheid in Burgh-Haamstede.


Uw mening helpt ons om te bouwen aan een OV-netwerk  in de toekomst uw dorp.

20220103 sophie_02.jpg
20220103 sophie_02.jpg
bottom of page