top of page

Actuele informatie rondom de Dorpsvisie

25 januari 2022

PROJECT- EN WERKGROEPEN UITVOERING DORPSVISIE VAN START

Vorige week zijn de eerste projectgroepen in het kader van de uitvoering Dorpsvisie van start gegaan. Deze week volgt ook de eerste werkgroep.

lees hier verder.

Op maandagavond 19 april tussen 19.00 en 21.00 uur organiseerde de gemeente Schouwen-Duiveland de bijeenkomst over de eindrapportages van de sleutelprojecten die men momenteel uitvoert in het kader van de dorpsvisie Burgh-Haamstede: - Verkeersonderzoek; - Strategische aanpak centrum; - Landschappelijke en cultuurhistorische analyse.
Terug kijken  klik hier 

Website voor de uitvoering van de dorpsvisie Burgh-Haamstede online gegaan!

Om bewoners, ondernemers, maatschappelijke organisaties en bezoekers van Burgh-Haamstede zo snel en gericht mogelijk te kunnen informeren, heeft de gemeente besloten een speciale website te maken rondom de uitvoering van de dorpsvisie.


U vindt op deze website onder meer contactgegevens, een agenda, nieuwsberichten en informatie over de diverse projecten die binnen de dorpsvisie tot ontwikkeling worden gebracht en/of uitgevoerd.
 

https://dorpsvisieburghhaamstede.nl

Direct lopende / deel  -projecten bekijken, klik hier,

Verslagen lezen van stuurgroep uitvoering Dorpsvisie , klik hier

Flyer

In de flyer die u per post en/of mail ontvangen heeft, staan verwijzingen naar diverse documenten. Hieronder staan de links naar deze documenten:

Algemene flyer.png
bottom of page