top of page

Denk mee over de toekomst van Burgh-Haamstede

Denk mee over de toekomst van Burgh-Haamstede

In september en oktober 2021 start de ‘participatie’ bij de uitvoering van de Dorpsvisie Burgh-Haamstede. We willen samen met jullie aan de slag om van de dorpsvisie een succes te maken. En participatie is voor iedereen, dus ook voor jonge mensen. Ben jij minimaal 16 jaar en/of ouder(s) van jonge kinderen en wil je meedenken over de toekomst van Burgh-Haamstede? Geef je dan op voor een projectgroep en bepaal je eigen toekomst.


Om jullie goed te informeren hebben we een aantal filmpjes (klik hier voor de eerste teaser) gemaakt en organiseren we op 16 september een dorpsquiz voor alle inwoners van Burgh-Haamstede. In oktober organiseren we ook een aantal themabijeenkomsten. Over de quiz en de themabijeenkomsten hoor of lees je later meer op www.dorpsvisieburghhaamstede.nl.


Doe mee en denk mee over de uitwerking van de dorpsvisie. Geef je via onderstaand formulier op voor 1 of 2 projectgroepen en draag bij aan de toekomst van Burgh-Haamstede. Meld je ook aan als je alleen geïnformeerd wilt blijven over de uitwerking van de Dorpsvisie.


Aanmelden via

https://www.dorpsvisieburghhaamstede.nl/doe-mee-en-denk-mee-over-de-toekomst-van-burghhaamstede

20220103 sophie_02.jpg
20220103 sophie_02.jpg
bottom of page