top of page

2e inloopavond herinrichting Kloosterweg 27 juni 20223

2e inloopavond herinrichting Kloosterweg 27 juni 20223

Foto: Dorpsraad Burh-Haamstede


15 juni 2023


Op 27 juni 2023 organiseren we een 2e inloopavond over de herinrichting van de Kloosterweg in Burgh- Haamstede. Tijdens deze bijeenkomst laten wij u graag de meest actuele versie van het concept ‘definitief ontwerp’ voor de herinrichting van dit plangebied zien.


U kunt over het definitief ontwerp vragen stellen of aangeven wat uw wensen of opmerkingen zijn. Er zijn diverse gemeentelijke medewerkers en adviseurs aanwezig tijdens deze avond om u te woord te staan en vragen te beantwoorden.


Bij het opstellen van het definitief ontwerp proberen wij zoveel mogelijk rekening te houden met de op- en aanmerkingen en tips die tijdens de inloopavond in mei 2023 aan ons zijn meegegeven. U kunt ter voorbereiding op deze al kennisnemen van de opmerkingen die zijn gemaakt tijdens de 1e inloopavond en de beantwoording van onze gemeente.


De inloopavond wordt op 27 juni georganiseerd in Dorpshuis de Schutse. De avond start om 18.30 uur en eindigt uiterlijk 20.00 uur. Er is geen plenaire presentatie en u kunt binnenlopen, wanneer het u het beste uitkomt. Op diverse tafels liggen grote vellen papier met daarop het definitief ontwerp en daarbij beelden en deeluitwerkingen.


Wij vragen u dringend om uzelf aan te melden voor deze avond. Aanmelden kan via deze link.

Als de belangstelling groot is, zullen wij tijdssloten met een maximaal aantal personen invoeren. Zo kunnen we iedereen voldoende aandacht geven.


Graag zien wij u op 27 juni in het dorpshuis.

20220103 sophie_02.jpg
20220103 sophie_02.jpg
bottom of page