top of page

di 04 jun

|

Burgh-Haamstede

Avondvierdaagse

De te wandelen afstanden zijn 5 , 8 en 15 kilometer lang. De tochten zijn zo uitgezet dat je tijdens de avonden zoveel mogelijk variatie kunt verwachten.

Avondvierdaagse
Avondvierdaagse

Tijd en locatie

04 jun 2024, 19:00 – 07 jun 2024, 23:00

Burgh-Haamstede, Burgh-Haamstede, Nederland

Over het evenement

De avondvierdaagse in de kop van Schouwen is een heus begrip. Al sinds 1978 organiseert onze sportclub het jaarlijkse evenement. De deelnemers van de tochten zijn van alle leeftijden. Veel schoolkinderen nemen deel aan de wandeltocht die leidt door de -voor het publiek opengestelde- uitgestrekte natuurgebieden van West Schouwen-Duiveland. De te wandelen afstanden zijn 5 , 8 en 15 kilometer lang. De tochten zijn zo uitgezet dat je tijdens de avonden zoveel mogelijk variatie kunt verwachten. Zo gaan de routes door de polders, de duingebieden en door de uitgebreide bossen van de Westhoek van het eiland. Uiteraard heeft de langste tocht de meeste variaties! Onderweg wordt het verkeer geregeld door evenementenverkeersbegeleiders. Bij alle oversteken staan onze mensen met duidelijk signalerende kleding. De laatste avond wordt de bonte stoet van wandelaars begeleid door het plaatselijke muziekkorps. Dan wandelen we 2 kilometer lang achter het korps aan terug naar het sportcomplex. Praktische informatie De deelname aan de avondvierdaagse kost € 3,50. Die inkomsten worden besteed aan de gemeentelijke vergunning, verzekering,  versnaperingen, medailles, verkeersbegeleiding en meer. FC de Westhoek is aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Wandelsport Bond. Wij stempelen dan ook graag uw wandelboekje. Daarnaast hebben we evenementenstickers in voorraad.

Iedere avond wordt er gestart bij ons sportcomplex aan de Leliëndealeweg 13, 4328 LD Burgh-Haamstede. Het telefoonnummer van de accommodatie is 0111-652555.

Via e-mail zijn wij bereikbaar op: breedtesport@fcdewesthoek.nl

www.fcdewesthoek.nl/246/04-06-2024/agenda

Deel dit evenement

bottom of page