Stichting Sophie resultaat van de lichtjesactie

Stichting Sophie en de lichtjesactie

Zoals u op onze site heeft kunnen lezen had de Stichting Sophie een lichtjesactie opgestart om ook in 2022 weer ouders en kinderen die het moeilijk hebben een gratis vakantie aan te bieden in de Koninklijke Pipowagen te Westerschouwen.

Bij het afsluiten van de actie, die vanwege Corona wat minder feestelijk kon gebeuren dan gepland, bleek maar liefst 15.167 Euro en 97 cent gedoneerd te zijn. Het bestuur van de Stichting is de gulle gevers dankbaar voor hun donatie en wil alle mensen die meegeholpen hebben om dit mooie bedrag bij elkaar te krijgen bedanken.

Dankzij hen en de giften is de Stichting in staat om ook in 2022 weer 31 gezinnen een week vakantie aan te bieden in het mooie Westenschouwen.

Mede namens het bestuur van de Stichting nogmaals dank,

Marcel Willemse

20220103 sophie_02.jpg