lichtjesactie van de Stichting Sophie

Foto: Stichting Sophie

Graag vragen wij als Dorpsraad aandacht voor de lichtjesactie van de Stichting Sophie

De Stichting Sophie zet zich in voor kinderen en ouders die het moeilijk hebben in de breedste zin van het woord. Dit doet zij door hen te ontzorgen en in de watten te leggen op een bijzondere kampeerplaats in onze duinen. Ook voor 2022 wil de Stichting weer proberen om gedurende 31 weken kinderen en ouders gratis een vakantie aan te bieden in de Koninklijke Pipowagen te Westerschouwen. Door middel van de lichtjesactie wil de stichting zoveel mogelijk donaties zien binnen te halen om dit financieel mogelijk te maken. Wat de actie inhoudt en hoe u kunt steunen kunt u lezen in het informatieboekje welke digitaal is bijgevoegd. Door op onderstaande knop te drukken komt u in het bezit van het boekje. Op de laatste bladzijde vindt u een QR-code. Door deze te scannen kunt u veilig geld overmaken. Wij, als Dorpsraad, hopen samen met de voorzitter van de stichting, Marcel Willemse, op een grote deelname en steun en willen u alvast bedanken voor uw bijdrage.

20220103 sophie_02.jpg